Αναγνώστες

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Red FeVer


Αυτή την περίοδο έχω φάει ένα ... μικρό κόλλημα με το κόκκινο χρώμα! όπου υπάρχει αυτό το χρώμα μου τραβάει το βλέμμα και δεν υπάρχει μέρα που να έχει περάσει χωρίς να έχω βάλει πάνω μου μια κόκκινη πινελιά τους τελευταίους δύο μήνες, έστω και αν αυτό είναι μονάχα το κατακόκκινο ρολογάκι μου. :Ρ Αγόρασα μάλιστα και τώρα με τις εκπτώσεις μια καρό κόκκινη-μαύρη ζακέτα και με συνοδεύει καθημερινά κάτω από το μπουφάν μου αυτές τις μέρες που κάνει αρκετό κρύο προσφέροντας μου λίγη παραπάνω ζεστασιά, καθώς και χρώμα στις εμφανίσεις μου! Τα κόκκινα παντελόνια ταιριάζουν υπέροχα με απλά T-shirts με έξυπνα λογότυπα καθώς και με μαύρες ή άσπρες πιο βραδυνές μπλουζίτσες. Έγώ μάλιστα το τόλμησα και το συνδίασα με μπλε-ελεκτρίκ γόβες και το αποτέλεσμα ήταν μπορώ να πώ πολύ καλο! :)


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

SilenCe of Love

Mια πολύ καλή και συγκινητική διαφήμιση...

Silence of Love (official English Subtitle) TVC Thai Life Insurance

Αρχίζοντας να βλέπω το βίντεάκι ένοιωσα λύπη για το κορίτσι το οποίο βίωνε τον ρατσισμό στο σχολείο λόγω της διαφορετικότητας του πατέρα της, ο οποίος δεν είχε την ακοή του και δικαιολόγησα τη στάση της απέναντι στο μπαμπά της, σκέφτηκα εντάξει είναι λίγο σκληρή απέναντι στο πατέρα της όμως συμπεριφέρεται ως έφηβη που έχει τα δικά τις εφηβικά προβλήματα. Παρόλο αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο να ζητήσει τη βοήθεια του γονιού της, να του δώσει να καταλάβει τι περνάει και αυτός σίγουρα θα προσπαθούσε να την βοηθήσει.
Όταν όμως έδειξε τις πρώτες μεταφράσεις του τι έλεγε ο πατέρας στη νοηματική... εκεί δεν υπάρχουν λόγια! Και τότε κατάλαβα πως σε κανέναν άνθρωπο δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τέτοια άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε ένα άτομο που το μόνο που δείχνει είναι η αγάπη του και η αφοσίωση του.
Μήπως να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω πριν δείξουμε μια άσχημη συμπεριφορά σε κάποιον, να σκεφτουμε το αξιζει!?

Σε αυτή τη διαφήμιση αποτυπώνεται η υπέρτατη αγάπη του γονιού για το παιδί του!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

LonDon BriDge

Είναι τόσο έντονα χαραγμένο στη μνήμη μου το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό, στο ονειρικό Λονδίνο. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και είμαι πολύ περήφανη που το έβαλα το περασμένο χρόνο στις προτεραιοτητές μου, γιατί φέτος χλωμό το βλέπω να καταφέρνω να κάνω άλλο ταξιδάκι, παρόλο που ονειρεύομαι να πάω στην μαγευτική Ρώμη.

Από τα ταξίδια μου κ της εκδρομές μου αρέσει να βγάζω πολλές φωτογραφίες, στην τελική αυτές μενουν, αυτές που συμπληρώνουν τις αναμνήσεις μας. Παρόλα αυτά ομολογώ πως στο Λονδίνο δεν το ευχαριστήθηκα αυτό, δεν έβγαλα δηλαδή αρκετές φωτογραφίες παρόλο που υπήρχαν τόοοοσα πολλά ωραια μέρη και αυτό γιατί είχα - ξέρετε.. :Ρ - το άγχος του πρώτου ταξιδιού πέρα από τα "ελληνικά εδάφη".

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

~happy birthday~

Φτιάξτε για τους αγαπημένους σας χειροποίητες κάρτες. Βάλτε τη φαντασία σας συνδυάστε χαρτόνια φτεράκια στρας αυτοκόλλητα χάντρες κτλ. Θα έχει σίγουρα πιο πολύ συναισθηματική αξία για το άτομο που δωρίζετε!