Αναγνώστες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

The perfeCt Trip

Goodmorning! Τι όμορφη μέρα σήμερα, επιτέλους αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός και μαζί να φτιάχνει και την διάθεσή μας!! :)
Χτες που πήγα για καφεδάκι με την κολλητή μου στην Πανόρμου και αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια για το να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι το καλοκαίρι, αν καταφέρουμε να μαζέψουμε το απαραίτητο ποσό! Υπάρχουν τόσες όμορφες πόλεις και όμορφα μέρη σε όλη τη Γη να επισκεφτείς, και εγώ προσωπικά έχω τον τομέα ταξίδια στις προτεραιότητες μου! Προτιμώ δηλαδή να οργανώσω μια μικρή εκδρομή, παρά να αγοράσω ενα videogame πχ.

Το θέμα είναι οτι μετά το ταξίδι μου στο Λονδίνο, που πήγα με ένα πακέτο από ένα ταξιδιωτικό γραφείο, του οποίου οι τιμές ήταν τσιμπιμένες, θα ήθελα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε εισητήρια από το internet καθώς και δωμάτιο. Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι πως θα καταφέρουμε να πάμε από το αεροδρόμιο εώς το ξενοδοχείο μιας και δεν θα έχουμε κάποιον ξεναγό να μας παραλάβει... Επίσης πώς επιβεβαιώνουμε τα εσιτηρια που εχουμε κλέισει μέσω internet στο αεροδρόμιο?
Επειδή δεν το έχω ξανακανει έχω αρκετές απορίες όπως θα έχω και άγχος για το αγνωστο.
Όποιος έχει κάποια παραπάνω εμπειρία θα ήθελα να με βοηθήσει σε αυτό, και να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί μας! :)
Επίσης θα ήθελα να ακούσω και προτάσεις για προορισμό! Εγώ έχω φαγωθεί γιατί θέλω να πάω στην πανέμορφη Ρώμη, με τα σοκάκια της και τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της, όμως η φιλενάδα μου λέει αν κοιτάξουμε και γαι άλλες πόλεις και να μην κατασταλάξουμε από τώρα εκεί. Επίσης έχουμε στο μυαλό μας και την Σικελία, που παρόλο που δεν είναι ο τοπ προορισμός πιστευω θα είναι πολύ ομορφα, ειδικά καλοκαιρινή περίοδο!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το Τελειο Παρτυ

Mmmm... Αυτός ο καιρός είναι μια καλή ευκαιρία για την διοργάνωση ενός home party, το ζεστό σας σπιτάκι μπορεί να μετατραπεί στο πιο cool και ζεστο clubακι και τώρα που έφτασαν οι αποκριες, μιας και θα βρίσκεστε ανάμεσα σε φιλικά άτομα,είανι η ευακιρία σας να μασκαρευτείτε όπως πραγματικά σας κάνει κέφι φορόντας αξεσουαρ και στολή που δεν θα τολμάγατε να φορέσετε έξω.
 Όμως όσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να έχει στο μυαλό μας το παρτυ που θα υλοποιήσουμε, τόσο εύκολα μπορέι να οδηγηθεί και σε αποτυχία...(δυστυχώς). Είναι όντως μια πολύ καλή φάση γιατί θα είστε πιο χαλαροί και θα μπορείτε να χορεψετε οπως κ όσο θέλετε και κάνετε ότι πραγματικα σας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να ενοχλείται κανέναν ή να ντρέπεστε για τα βλέματα των αγνώστων που έχετε τραβήξει. :Ρ Για να πετύχει το πάρτυ θέλει αρχικά καλή διαθεση και όρεξη, οργάνωση και υπομονή (αρκετή υπομονή..)
 Πιο συγκεκριμένα:
@ Καταρχάς πρέπει να έχετε στο Μυαλό σας να μην απογοητευτείται από την πρώτη στραβοποδία που θα τύχει. Πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την όρεξη σας μέχρι την μεγάλη μέρα!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το σύμβολο Της Απόλυτης Θηλυκότητας

Σήμερα θα παραδοθώ σε μια βόλτα στα μαγαζιά. Πιστεύω είναι μια καλή περίοδος, μιας και φτάνουμε στο τέλος σιγα σιγά των εκπτωσεων (σνιρφ) και θα έχουν κατεβάσει αρκετά τις τιμές τα μαγαζια :) Έχω μεγάλη λατρεία για τα παπούτσια (ίσως και αρρώστια θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει) Έχω πολύ περίεργο γούστο για να βρω να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια πρέπει να είναι όπως το έχω φανταστει ακριβώς :Ρ πραγμα λιγάκι δύσκολο μιας και οι σχεδιαστές δεν είναι μέσα στο μυαλό μου. Όμως άμα βρω ένα σχέδιο να μου "γυαλίσει" δεν μπορώ να αντισταθώ από το να ταποκτήσω και ας έχω και ήδη άλλο ζευγάρι παρόμοιου τύπου. Αφήστε που τα περισσότερα ζευγάρια μου μοιάζουν (έχω δύο ζευγη ankie boots, ευτυχώς διαφορετικού χρώματος, παρόμοιες μπότες επίσης ευτυχώς διαφορετικου χρωματος) Πως μπορεί κανεις, βασικά καλύτερα να το διορθώσω: πως μπορεί λοιπόν κάποια από μας να αντισταθεί στην θέα ενός ζευγαριού υπέροχων θεσπέσιων γοβών σε απίστευτη τιμή? Ηδού η απορία :)
Ας χαζέψουμε μερικά υπέροχα κομμάτια/ αριστουργήματα(!) :

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η ομορφιά της Παράδοσης

                   Έξυπνα Τips που προέρχονται από τις γλυκιές γιαγιάδες μας:

  • Όλοι θέλουμε το μπουκέτο λουλουδια που έχουμε στο βάζο μας να κρατήσει ανθισμένο λίγο παραπάνω, και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε διαλύοντας στο νερό τους μια ασπιρίνη.
  • Ένα άλλο τιπ για να αντέξουν   τα λουλούδια σας στο βάζο για περισσότερο, δεν έχετε παρά να διαλύσετε ένα κουταλάκι ζάχαρη σε ζεστό νερό και να το ρίξετε στο βάζο με τα λουλούδια.   
  • Αυτό το τρικ δεν το έχω δοκιμάσει για να πω την αλήθεια αλλά είναι πολύ χρησιμο. Για να καθαρίσουμε την επιφάνει του σίδερου μας σιδερώνουμε για λίγη ώρα ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου και έτσι η επιφάνεια του σίδερου θα γυαλίσει και θα καθαρίσει και πάλι.
  • Πως να ξεβουλώσουμε γρήγορα και εύκολα τους σωλήνες! Ρίχνοντας λίγο βραστό ξίδι και ξεπλένοντάς το έπειτα με καθαρό βραστό νερό ή Αν ρίξετε, επίσης, λίγη μαγειρική σόδα μαζί με μια κούπα ξίδι για δέκα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με λίγο βραστό νερό πάλι θα ξεβουλώσουν οι σωλήνες σας
  • Και για να ξεβουλώσουμε το σωλήνα του νεροχύτη πίχνουμε μια κούπα αλάτι, μια κούπα μαγειρικής σόδας και αμέσως μετά βραστό νερό στο σωλήνα της αποχέτευσης