Αναγνώστες

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Happy Hours My LoveLy Home


Η διακόσμηση είναι από τα αρκετά πράγματα που λατρεύω. Οι τομείς όμως που μου αρέσουν (ζωγραφική, μόδα, χειροποίητο κόσμημα, διακόσμηση), εχουν όλοι τους ένα κοινό χαρακτηριστικό: την ΔΗΜιΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!! Γιατί τί ειναι ένα σπίτι χωρίς φαντασία και καλή διάθεση για τον "στολισμο" του! Εγώ προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανη για το σπιτάκι μου, γιατί παρόλο που είναι μικρούλι και λιγάκι παλιό, το έχω διακοσμήσει έτσι ώστε να αποπνέει ζεστασιά και να προσφέρει παιχνιδιάρικη διάθεση σε όποιον εισέρχετε σαυτό!
Αν και κάθε μήνα σχεδόν κάνω μερικές μικροαλλαγές σε κάποια πράγματα μέσα σαυτό, εδώ θα παραθέσω ιδέες μου που μου άρεσαν ιδιαίτερα:

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ισπανική ΕπανάσταΣη - Shana fasHion


Eπιτέλους έφτασαν και στην Ελλάδα τα  καταστήματα, ισπανικής καταγωγής Shana!
Το πρώτο κατάστημα είχε ανοίξει μέσα στον Νοέμβρη του 2011 στο Athens Metro Mall, που βρίσκετε απέναντι από την Στάση «Άγ. ∆ηµήτριος» (έξοδος Βουλιαγµένης / Ι. Μεταξά)
Tώρα και στην Ερμού, βρίσκετε απέναντι από τον Ιερό Ναό εισοδιων Θεοτόκου Καπνικαρεα που βρίσκετε στν οδό Ερμού!
Στα καταστήματα Shana μπορεί κανείς να βρει γυναικεία ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ σε χαμηλές τιμές, που ξεκινούν από 1,99 ευρώ έως 8 ευρώ. Κατά μέσο όρο τα ακριβότερα προϊόντα αγγίζουν τα 30 ευρώ.Τέλειο? :)
Για να ρίξετε μια παραπάνω ματιά πριν τρέξετε στην ShaNa <3 τσεκάρετε τις σελίδες της στο fb:

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

woman'S Day

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Σήμερα είναι η μέρα απόλυτα αφιερωμένη σε μάς, γιαυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό!! Αν δεν έχετε amore για να σας ευχηθεί για σήμερα, κάντε το εσείς στον εαυτό σας! Όπως εγώ ^_^ μου ευχήθηκα χρόνια πολλά και μπήκα πρώτη φορά σε ανθοπωλέιο και πήρα ένα κλωναράκι όμορφα μοβ λουλουδάκια. Τα έβαλα στο σαλόνι και εννοείται όλη μέρα μυρίζει υπέροχα, φτιάχνοντας μου την διάθεση!!! ;)

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Βάλτε Χρώμα στη Ζωή...

Τολμήστε έντονα χρώματα στις ενδυματολογικές σας επιλογές!
Πλησιάζει η άνοιξη, ο καιρός ανοίγει, τα ρούχα μειώνονται και εμφανίζονται σε πίο έντονα και χαρούμενα χρώματα. Με μια βόλτα που έκανα στην αγορά παρατήρησα στις βιτρίνες να παίζει πολύ τα φωσφοριζέ χρώματα... Εγώ θα πρότινα απλά τα κλασσικά χρωματάκαι σε εκρητικούς συνδιασμούς. Γιατί να μν συνδιαστεί στο ίδιο outfit το μοβ με κόκκινο ή το μπλέ με πορτοκαλί. Πάντα στο σωστή "έκταση" ώστε να μην είναι κραυγαλέο το αποτέλεσμα!!

Έγώ επένδυσα σε μπλε γοβίτσες που θα συνδιαστούν τέλεια με το κόκκινα υφασμάτινα παντελόνι μου, για μια πιο pop εμφάνιση!!!
Επίσης όταν πιάνουν για τα καλά οι ζέστες επιλέγω κομμάτια σε παστέλ χρώματα που μου φέρνουν στο μυαλό δυο λέξεις: ρομαντισμός κ άνοιξη . . .