Αναγνώστες

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Back Home... Need Some Company

Καλησπέρα : ) Χτες επέστρεψα σπίτι από την άδεια μου! Δεν ήθελα να φύγω απο την όμορφη Θεσσαλονίκη! Την λατρεύω αυτή την πόλη... Σνιφ! Αλλα τι να κάνω, τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο...
Back to Athens λοιπόν. Και η Αθηνα έχει τα καλά της.



Γύρισα λοιπόν στο σπιτάκι μου και ανακάλυψα στο ψυγείο κάτι ξεχασμένα αυγουλάκια που σίγουρα δεν κάνει αν τα φάω μιας και τα είχα αφήσει αρκετές μερες :Ρ (όταν φεύγω απο το σπίτι με άδεια ειμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεχνάω να κάνω αρκετά πραγματα..) Είχα δει λοιπον σε ένα άρθρο που έσπασαν το τσοφλάκι απο το αυγό και εβαλαν χωματάκι και σποράκια και έγινε πολύ όμορφο!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

~ Blooming Roses ~

Αφότου πήρα το πρώτο μου βραβειάκι μου ηρθε πολύ όρεξη για δημιουργίες. Μου έδωσε έμπνευση και η μία απο τις δύο best pals μου με το δωράκι που μου έκανε, το οποίο ειναι τόσο γλυκό και φτιαγμένο από τα χεράκια της!!! Δεν συμφωνείτε:



Μιας και βρίσκομαι κίολας στην αγάπημένη μου πόλη, την Θεσσαλονίκη είπα να κάνω μια βόλτα στα παλιά μου λημέρια, την Ναυαρίνου και στα μπόλικα χανδροπωλεία εκεί γύρω! Και βρήκα θησαυρούς! Πανέμορφα μικρα αριστουργήματα κρυμμένα σε κάθε μαγαζάκι σε περίμεναν για να τα φανταστείς σε ενα πρωτότυπο κολιέ η σκουλαρίκια...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

~ Βραβειάκι Γλυκό ! ! ! ~

Καλή και Ομορφη Μερα!! Σημερα η μέρα ξεκίνησε πολύ όμορφα και συνεχίζει έτσι... και επίσης είδα πως πριν λίγο πήρα το πρωτο βραβειάκι για το blog μου από τη blogoφίλη μου Virginia :) Ι 'll keep thanking you Virginia ~χιχιχι~ γιατί ειμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη!!!
Δείτε ποσο γλυκό ειναι:


 Σύμφωνα με τους κανόνες πρέπει να πω κάποια πράγματα για εμένα, να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις και με την σειρά μου να το δώσω σε 10  άλλα blogs!!
7 πράγματα για μένα:
  1. Λατρεύω τους φίλους μου και την οικογένεια μου αν και μένω μακρυα και δεν τους βλέπω πολύ..Ειναι ότι πιο σημαντικό εχω!
  2. Αμα δεν ήταν απαραίτητες οι βιταμίνες και οι πρωτείνες και τα συναφή θα ζούσα αποκλειστικά τρώγωντας σοκολάτα!
  3. Ταβλι, δροσερό milkshake και ήλιο αυτά μου αρκούν για μια ευχάριστη μέρα!
  4. Λατρεεεεεύω τα Ταξίδια!!!
  5. Θα ήθελα να ζήσω στην στην Θεσσαλονίκη ή σε κάποιο χωριουδάκι της Αγγλίας.
  6. Το ονειρό μου ηταν να ασχοληθώ με την ζωγραφική ή τη φωτογραφία
  7. Πάντα είμαι περίεργη μόλις γνωρίσω ένα ατομο να μάθω και το ζωδιό του. ^_^
                                     Ερωτήσεις - Απαντήσεις: 
1.  Αγαπημένο τραγούδι αυτήν την περίοδο: 
    Το Iris των Goo Goo DooLs
2.  Αγαπημένο επιδόρπιο:
    Οτιδήποτε σοκολατένιο

3. Τι σε εκνευρίζει:
   Η αργοπορία

4. Οταν εισαι εκνευρισμένη:
Σπάω τα δόλια τα πραγματα που θα βρεθούν μπροστά μου

5. Αγαπημένο κατοικίδιο:
  Το χαμστεράκι

6. Ασπρο ή Μαυρο;
  Μαυρο

7. Ο μεγαλύτερός σου φόβος:
   Να μείνω μόνη μου :c

8. Η καθημερινή σου στάση:
   Πολυ δόση τρέλας.. >_<
9. Τι είναι τέλειο:
   Το χαμόγελο πριν κοιμηθούμε που δημιουργείτε απο την σκέψη της ημέρας που μόλις περάσαμε.

10. Ενοχή..
    Που καπνίζω
Τώρα με την σειρά μου θα το δώσω σε 10 blogs που μου αρέσουν πολύ!

Πολλά Φιλάκιααα!!!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

~ Μπουκαλι Κηροπηγιο ~

Καλησπέρα!!! Σήμερα είχα πολύ όρεξη για κατασκευή και κάποια αλλαγή στη διακόσμηση του μικρού μου γλυκού σπιτιου. :) Κοίταξα μέσα στο σπίτι για κάποιο αντκείμενο στο οποίο μπορούσα να 'δημιουργήσω' πανω και είδα σε μια γωντίτσα του σπιτιού μου διάφορα άδεια γυάλινα  μπουκαλάκια απο ποτά και αναψυκτικά.

 Λατρεύω τα γυάλινα μπουκάλια, μερικά εινια πραγματικά πολύ όμορφα ειδικά των κρασιών με τα πολύχρωμα τυπώματα πάνω τους.



Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το ΚΟυτί της Πανδώρας

Όλες σίγουρα έχουμε κάποια κουτιά στο σπίτι μας ήτε μεγάλα ήτε μικρούλια που είναι απλά κ μονόχρωμα. βάλτε την φαντασία σας και μετατρέψτε τα σε μοναδικές όμορφες δημιουργίες. Πίαστε πινέλα! :)

Υ.Γ. Α! Και επίσης εμένα η μουσική με βοηθαει πολύ, με ταξιδέυει και μου δίνει έμπνευση! Οπότε πιάστε και ακουστικά και βάλτε την μουσική που σας ταξιδεύει!!