Αναγνώστες

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

~Νεραϊδόσκονη~

Χαιρετώ το γλυκό μου blogοπαρεάκι! Σήμερα επανήλθα δριμύτερη με ένα καινούργιο κολιεδάκι! Λατρεεεεεύω τα μακρυά κολιέ, είναι τόσο ευκολοφόρετα γτ μπορείς να τα φορέσεις κάθε στιγμή πρωι-μεσημερι-βραδυ! Πήρε λοιπόν το μάτι μου σε ένα μαγαζάκι με διαφορα μπιχλιμπιδάκια ένα μπουκαλάκι σε μέγεθος κατάληλο για μακρύ κολιεδακι, δεν ήταν μικρό ωστε να χάνετε αλλά ούτε και τεράστιο! Μου πήρε λίγες μέρες μεχρι να αποφασίσω με τι θα το γεμίσω αλλα τελικά αποφάσισα: νεραιδόσκονη! Το γέμισα με χρυσόσκονη σε τέλειο μοβ χρωματάκι, κόλλησα το πόμα ωστε να μην το χάσω το τέριαξα με χρυσή αλυσσιδα, μία ωραια χάντρα στυλ σβαρόφσκι και ένα τριανταφυλλάκι (i love them!!) και Βουαλα!!! Ετοιμο για τις βόλτες του!!! ;)
Θέλω όμως να μου πείτε και εσείς τι γνώμη σας Εσείς με τί θα γεμίζατε το μπουκαλάκι??


Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γεννηθητω φως

Επιτέλους το νέο μου φωτιστικό ειναι έτοιμο :) Ακολουθώντας τις οδηγίες από το παρακάτω video youtube έκανα την δεύτερη απόπειρα μου ομολογώ (στην πρώτη έκανα το λάθοσ να ξεφουσκώσω το μπαλόνι χώρις να το ξεκολλίσω σιγά σιγά απο το κορδόνι με αποτέλεσμα να 'μαζέψει'. Σνιφ Σνιφ.) Αλλα αυτό βγήκε αρκετά πετυχυμένο.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

~ Journey of Life ~

Καλή σας Μέρα! Προχτές έφτιαξα το πρώτο μου 'Journey of Life'... Βγήκε πολύ καλό, χαχα δεν το περιμενα. Είχα κάνει και παλιοτερα μια απόπειρα να φτιάξω χειροποιητο τετραδιάκι αλλα δεν μου άρεσε τόσο. Αυτή τη φορά μπορώ να πω το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Την ιδέα διαδικασίας φτιαξίματος του εξωφυλλου και οπισθόφυλλου του 'τετραδιου' μου ήρθε οταν χάζευα το blog και συγκεκριμένα την σελίδα http://scrapmaria.blogspot.com/.
Πήρα λοιπόν και εγώ σκληρά χαρτόνια που μου είχαν ξεμείνει από διαφορες συσκευασίες, τα εκοψα στο σχήμα τετραδίου και τα έντυσα με αυτοκόλλητο με σχεδια! Το αυτοκόλλητο το κόλλησα ετσι ώστε να έχει τελικό σχήμα κλειστου τετραδίου (όχι ανοιγμένου)~[εικονα1η]. Έπειτα δίπλωσα στην μέση αρκετές κόλλες Α4 τις έβαλα την μια πάνω στην άλλη ώστε η ενώσεις να  είναι όλες από την μία πλευρά και τέλος τις κόλλησα στο εσωτερικό του τετραδίου (έβαλα αρκετή κόλλα για να μην αρχίσουν να ξεκολλάν)~[εικόνα 4η]. Το διακόσμησα από έξω και...ετοιμο για γραψιμο και ζωγραφιές κ ότι άλλο μπορει να φανταστεί ο καθένας μας! :)



Τρίτη 1 Μαΐου 2012

~Girly Pink~

Καλημέρα καλό Μηνα!!! Πιάσατε τον Μάη σημερα?! :)
Εριχαν μια ματιά στα όμορφα blog σας σήμερα το πρωί και πήρε το μάτι μου στο blog της Βιβής έναν πολύ όμορφρο Ροζ διαγωνισμό: http://thewanderingdeer.blogspot.com
Αρχισα και γω να εμπνέομαι απο το θέμα! Ροζ!! Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ολοκληροτικά αυτό το χρώμα σε μια δημιουργία μου! Και να τι κατάφερα, ελπίζω να σας αρέσει:













 Πουά Ροζ Σκουλαρικάκια Κρίκοι και..


Δαχτυλίδι από φελλό Με Ροζ φιογκάκι!!!











Ήταν πολύ έυκολα στο φτιάξιμο.