Αναγνώστες

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

~Νεραϊδόσκονη~

Χαιρετώ το γλυκό μου blogοπαρεάκι! Σήμερα επανήλθα δριμύτερη με ένα καινούργιο κολιεδάκι! Λατρεεεεεύω τα μακρυά κολιέ, είναι τόσο ευκολοφόρετα γτ μπορείς να τα φορέσεις κάθε στιγμή πρωι-μεσημερι-βραδυ! Πήρε λοιπόν το μάτι μου σε ένα μαγαζάκι με διαφορα μπιχλιμπιδάκια ένα μπουκαλάκι σε μέγεθος κατάληλο για μακρύ κολιεδακι, δεν ήταν μικρό ωστε να χάνετε αλλά ούτε και τεράστιο! Μου πήρε λίγες μέρες μεχρι να αποφασίσω με τι θα το γεμίσω αλλα τελικά αποφάσισα: νεραιδόσκονη! Το γέμισα με χρυσόσκονη σε τέλειο μοβ χρωματάκι, κόλλησα το πόμα ωστε να μην το χάσω το τέριαξα με χρυσή αλυσσιδα, μία ωραια χάντρα στυλ σβαρόφσκι και ένα τριανταφυλλάκι (i love them!!) και Βουαλα!!! Ετοιμο για τις βόλτες του!!! ;)
Θέλω όμως να μου πείτε και εσείς τι γνώμη σας Εσείς με τί θα γεμίζατε το μπουκαλάκι??


9 σχόλια:

debbgoud είπε...

πολύ γλυκό!

Black Sparrow είπε...

Πολύ ωραίο!Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω ένα χαρτονάκι άσπρο και θα έγραφα κάτι σαν να είναι γράμμα σε μπουκάλι.Ίσως και κανένα κοχυλάκι για να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό spirit!Το δικό σου είναι πολύ ωραίο με το ρομαντικό του στυλ!

imVaso είπε...

Γλυκιά μου Black Sparrow πολύ ωραια ιδέα ακρως καλοκαιρινή ;) Θα την έχω στο μυαλό μου για το μελλον :*

Virginia είπε...

Φανταστικό το κολιεδάκι Vaso!!! τρελαίνομαι για την χρυσή αλυσίδα και την δαντελίτσα που έβαλες!!!!
Εγώ μπορεί να έβαζα μερικούς κόκκους καφέ (εάν χωρούσαν φυσικά)φιλιά πολλά!!!

Daphnofila art jewelry είπε...

Γεια σου Βάσω.Πολύ ωραίο το κολιεδάκι σου και η δαντελίτσα δένει καταπληκτικά. Εκτός από τη νεραϊδόσκονη, που ταιριάζει τέλεια,μπορεί να έβαζα στρασάκια για να φεγγοβολούν.Φιλιά.

Sophie είπε...

Yπέροχο και άκρως καλοκαιρινό το κολιεδάκι σου Βάσω μου!!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλό μήνα!!!

Rena είπε...

Πολύ μου αρέσει η χυσόσκονη δεν νομίζω πως θα έβαζα κάτι άλλο!!!
Φιλιά!!!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Χμμμμ... εγώ νομίζω πως θα έβαζα μέσα λίγη άμμο και μερικά μικρά-μικρά κοχυλάκια, για να κλείσω μέσα του κάτι απ' τη μαγεία του καλοκαιριού!!

imVaso είπε...

Πολύ ωραιες οι ιδέες σας!! Σας ευχαριστω ολες και κάποιες σίγουρα θα τις υλοποιησω μιας και έπεσε στα χέρια μου κιαλλο μπουκαλακι :) χιχιχι!!!