Αναγνώστες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

~Girly Pink~

Καλημέρα καλό Μηνα!!! Πιάσατε τον Μάη σημερα?! :)
Εριχαν μια ματιά στα όμορφα blog σας σήμερα το πρωί και πήρε το μάτι μου στο blog της Βιβής έναν πολύ όμορφρο Ροζ διαγωνισμό: http://thewanderingdeer.blogspot.com
Αρχισα και γω να εμπνέομαι απο το θέμα! Ροζ!! Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ολοκληροτικά αυτό το χρώμα σε μια δημιουργία μου! Και να τι κατάφερα, ελπίζω να σας αρέσει:













 Πουά Ροζ Σκουλαρικάκια Κρίκοι και..


Δαχτυλίδι από φελλό Με Ροζ φιογκάκι!!!











Ήταν πολύ έυκολα στο φτιάξιμο.

Σκουλαρίκια
Αυτά που χρειάστηκα για τα σκουλαρίκια ήταν κορδέλα, το ρολλο από χαρτί κουζίνας, κόλλα και συρματάκι. Έκοψα από το ρολλό σε δύο ίσα λεπτά κομμάτια, έβαψα το έσωτερικό κυκλάκι σε άσπρο χρώμα για να μην φαίνεται άσχημο και αφού στέγνωσε κόλλησα γύρω γύρω την ρόζ κορδέλα. Εκέι που τελείωνε η κορδέλα, όπου δείχνει το βελάκι στην εικόνα (1), επειδή φαίνονταν άσχημο σκέφτηκα να φτιάξω ένα φιογκάκι και το κόλλησα για να κρύψω το τελείωμα. Έπίσης για να του δώσω μια έξτρα πινελιά κόλλησα ένα στρασάκι καρδούλα στο φιογκάκι. Πέρασα το κρικάκι του σκουλαρικιού το κόλλησα για να μην φέρνει γύρω γύρω το σκουλαρίκι και ΒουαΛα!! Έτοιμα τα σκουλαρικάκια.

Δαχτυλίδι
Χρειάστηκα φελλό, ένα απλό δαχτυλίδι, κορδέλα και κόλλα λίγο πιο δυνατή.
Όπως είχα πει πιο παλια μου αρέσουν πολύ τα μπουκάλια, όπως επίσης και οι φελλοί τους. Πάντα τους κρατάω μήπως μου ερχόταν μια μερα έμπνευση και να τους χρησιμοποιήσω κάπου και ήρθε αυτή η μέρα. Έκοψα ένα κομματι του φελλού, το έβαψα και αυτό σε άσπρο χρώμα. Κόλλησα ένα ίδιο κορδελάκι με τα σκουλαρίκια για να ειναι σετάκι :Ρ και μόλις στέγνωσε κόλλησα από πίσω ένα λεπτό δαχτυλιδι κρίκο που δεν φορούσα πια με πιο δυνατή κόλλα. Πανεύκολό? :)

Όποια το δοκιμάσετε ποσταρετε σε σχόλιο την αναρτηση με φωτογραφίες για περισσοτερες ιδεες ^_^   BE CREATIVE <3

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι γλυκά! :)
Καλό μήνα! :)

Vivika είπε...

Πολύ όμορφα! Και με οδηγίες παρακαλώ! Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου!

Vivika είπε...

Βάσω έχεις απενεργοποιημένο το δεξί κλικ και δεν μπορώ να πάρω τη Φωωτογραφία να τη βάλω στην ανάρτηση με τις συμμετοχές! Αν θέλεις στείλτην στο μέιλ μου!

imVaso είπε...

Καλό Μηνα Κορίτσια!! Στις έστειλα Βιβή :***

Madlen είπε...

Πολύ όμορφα έγιναν!!
Μπράβο Vaso!!
Καλό σου μήνα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τρέλα τρέλα τα σκουλαρικάκια..που τα σκέφτεστε βρε κοριτσάκια μου!

imVaso είπε...

Χιχιχι! Ευχαριστώ αχτίδα μου. Μαρέσει να ανακυκλώνω τα πράγματα ωστε να βγούν κάτι όμορφο κ που μπορούμε να ξαναχρησιμοποιήσουμε κ κοιτάζοντας τα εμπνέομαι! :)

Ανώνυμος είπε...

Excellent Articles writing Dear Friend Nice Information Share all over the world.God Bless You..
single speed cycle shops london
bicycle shops near london olympic
bicycle shops north london

Φανή είπε...

Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό! Και η ιδέα με το φελλό πολύ έξυπνη και απλή!

maya =^o^= είπε...

πάρα πολύ όμορφα και πρωτότυπα!!πολύ γλυκά και χαριτωμένα!!καλώς σε βρήκα!!είμαι η 50η σου αναγνώστρια!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

imVaso είπε...

Καλως όρισες Maya!! Είσαι όντως η 50η μου αναγνώστρια και σευχαριστώ πολύ που έγινες μέλος του blog μου! :) Ελπίζω να σου αρέσει!!! :*

maya =^o^= είπε...

σε ευχαριστώ πολύ!!!ελπίζω να σου αρέσει και το δικό μου χιχιιχ!!!!!!!!!