Αναγνώστες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

New Clothes? ~ i dnt think So!

Καλησπέρα!! Αχ! Το ομορφο καλοκαίρι ειναι πλέον εδώ. Τα δύο τελευταία καλοκαίρια ειχαν περασει χωρίς να τα "νοιωσω" (απο τότε που τελείωσα το σχολειο και αρχισα να δουλεύω κατευθείαν), γιαυτό αποφάσισα αυτό να το εκμεταλλευτώ όσο μπορώ! Προσπαθώ με την κάθε ευκαιρία να παω θάλασσίτσα, παρόλο που είναι αρκετή ταλαιπωρία αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο όπως εγώ αλλά αξίζει! Επίσης φέτος αποφάσισα να μην χαλάσω ένα κάρο λεφτά στην 'ενδυση' μου, όπως τις προηγούμενες φορες αλλά να τα χαρώ αλλιώς πηγαίνοντας για έναν καφέ παραπάνω σε ένα όμορφο μέρος. Επειδή όμως βαριέμαι έυκολα τα ίδια και τα ίδια (αχ! ειναι κακό αυτό) αποφάσισα να 'αλλάξω' όποια ρουχαλάκια δν προκειται να ξαναφορέσω. Bρηκα μια μπλούζα λοιπόν, η οποία είχε λάστιχο στο τέλος και δεν μου άρεσε πλέον πολύ.
Αφήστε που μάζευε συνέχεια και έπρεπε να την τραβάω κάτω :Ρ Έκοψα λοιπόν το λάστιχο από το κάτω μέρος σε ίσια γραμμή,
 την φόρεσα και έβαλα το λάστιχο στην μέση κατω από το στήθος για να δημιουργησει το στυλ της σφηκοφωλιας! Και voila ετοιμη η καινουργια μπλουζίτσα!!


more: http://everydayissplecial.blogspot.gr/2012/06/16-day.html

2 σχόλια:

Black Sparrow είπε...

Έξυπνο!Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε..!Τα παλιά ρούχα θα τα περάσουμε από 40 κύματα!χαχα!Διαβάζουμε και το ίδιο βιβλίο απ'ό,τι βλέπω!;)

Demi Mist είπε...

Πολύ ωραία την έφτιαξες. Μπράβο!
Καλό σαββατοκύριακο!