Αναγνώστες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

~ Blooming Roses ~

Αφότου πήρα το πρώτο μου βραβειάκι μου ηρθε πολύ όρεξη για δημιουργίες. Μου έδωσε έμπνευση και η μία απο τις δύο best pals μου με το δωράκι που μου έκανε, το οποίο ειναι τόσο γλυκό και φτιαγμένο από τα χεράκια της!!! Δεν συμφωνείτε:



Μιας και βρίσκομαι κίολας στην αγάπημένη μου πόλη, την Θεσσαλονίκη είπα να κάνω μια βόλτα στα παλιά μου λημέρια, την Ναυαρίνου και στα μπόλικα χανδροπωλεία εκεί γύρω! Και βρήκα θησαυρούς! Πανέμορφα μικρα αριστουργήματα κρυμμένα σε κάθε μαγαζάκι σε περίμεναν για να τα φανταστείς σε ενα πρωτότυπο κολιέ η σκουλαρίκια...

Συγκρατήθηκα παιδια αλήθεια και πήρα μόνο τα απαραίτητα για να φτιάξω αυτά που είχα στο μυαλό μου :Ρ Καθισα λοιπόν το μεσημέρι ευχαριστημένη με τα καινουργια μου αποκτήματα και να τι καταφερα:






        Απλά γρήγορα και ομορφα >_<
Θα τα φορέσω σίγουρα στην νυχτερινή μου εξοδο today!
Και κάτι τελευταίο: Σήμερα παρατήρησα έφτασε το blog τα 30 μέλη!!! :D Σας ευχαριστώ παιδιάκαι που εγγραφηκατε και για κάθε σχόλιο πραγματικά μου δίνουν μεγάλη χαρα!!!
     Πολλά Φιλούσκια...



6 σχόλια:

Madlen είπε...

Είναι πολύ όμορφα τα σκουλαρικάκια σου!!
Τώρα τελευταία μάλιστα κοιτούσα για ένα τέτοιο
ζευγαράκι, είναι και στην μόδα και τα συναντάς
συχνά.
Καλοφόρετα!!

Virginia είπε...

Είναι τέλεια και τα σκουλαρίκια και το βραχιολάκι!Ένα παρόμοιο έκανα κι εγώ θα το δείς σε επόμενη ανάρτηση μου φιλάκια!

imVaso είπε...

Nαι εχω δει πολλες κοπέλες να τα φοράνε και τα ειδα στα μαγαζιά και αποφάσισα να τα φτιάξω και πιστεξτε με μου βγήκαν πολυυυ πιο φθηνα! Virginia περιμένω με ανυπομονησία να δω την καινουργια σου αναρτηση!! :)

Aspa είπε...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!Πανέμορφα!!!

SPYRIDOULA είπε...

Πάρα πολύ όμορφα τα σκουλαρικάκια σου!!!

MADI creations and not only...... είπε...

Θέλωωω και εγώωωω... Πολύ όμορφα Vaso!