Αναγνώστες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Για κοίταμε στα.. ποδαράκια!

Οοοο! Πως πέρασε κιόλας ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας!! Δεν πήρα χαμπαρι! :Ρ

Με έπιασε όμως να δημιουργήσω κάτι καλοκαιρινό πριν τελειώσει ο Ιούνιος! Τι πιο καλοκαιρινό από βραχιολάκια ποδιού!!! Μια πολύ γλυκιά και καλη μου φίλη ανέφερε μια μέρα ότι ήθελε να πάρει βραχιολάκια ποδιού και να τα φοράει πολλά μαζι. Πράγματι πήρε το πρώτο της μικρής 'συλλογής' της και ήθελα λοιπόν και έγω να την βοηθήσω να επεκτείνει το όμορφο αποτελεσμα στα ποδαράκαι της.
Και όντως δεν ήταν καθόλου δύσκολο να τα φτιάξω. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν φαντασία και ένα παλιό μου βραχιολάκι για καθοδήγηση!

Πήρα λοιπόν ένα κορδονάκι κατι λιγότερο από ένα μέτρο, το δίπσωσα στα δύο και έκανα ένα κόμπο στην ακρούλα του έτσι (εικόνα δίπλα) ώστε να δένεται ανάλογα με το μήκος που θέλουμε. Διάλεξα χαντρες που να ταιριάζουν με το χρώμα του κορδονιού κια μεταξύ τους φυσικά και έβαζα μια χαντρούλα και έκανα πάλι ένα κόμπο. Στην μέση βρήκα μια καρδούλα και πρόσθεσα στο ένα για να δηλώνει ποοοοσο πολύ την αγαπώ! ^_^
Συνέχισα έτσι και VoiLa! το αποτέλεσμα με ευχαρίστησε πολύ!

Ευκολό? Και πάιρνει μόνο κανα δεκαλεπτάκι (πιο πολύ για να κάνεις στο μυαλό σου το σχέδιο) Περιμένω να δω και τις δικές σας όμορφες και καλοκαιρινές συνθέσεις :) Φιλάκια Πολλά!!

5 σχόλια:

Μαρία είπε...

κοριτσι ομορφο και χαρουμενο Καλοκαιρι..να σαι καλα..πολυ ομορφα τα ποδοβραχιολακια..και μενα μου αρεσουν πολυ..χαρουμενο σ.β..τα φιλια μου

Elena El Papadopoulou είπε...

Ομορφα και παιχνιδιάρικα!!!

Madlen είπε...

Πολύ όμορφα έγιναν, νεανικά και καλοκαιρινά Βάσω!!!
Θα τα χαρεί η φίλη σου!!
Καλά να περνάς!!

Vivika είπε...

Τέλεια Βάσω! Και εγώ μπήκα στον πειρασμό να πάρω από έναν πλανόδιο στην παραλία, αλλά είπα όοοοοοχι θα κάτσεις να το φτιάξεις. χιχι.

imVaso είπε...

πολύ σωστα vivika μου, γιατι και πιο φθηνα σ βγαινει πραγματικα κΑι διαλεγουμε χρωματα και μπιχλιμπιδακια που μας ταιραιζουν!!! ;)