Αναγνώστες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

The perfeCt Trip

Goodmorning! Τι όμορφη μέρα σήμερα, επιτέλους αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός και μαζί να φτιάχνει και την διάθεσή μας!! :)
Χτες που πήγα για καφεδάκι με την κολλητή μου στην Πανόρμου και αρχίσαμε να κάνουμε σχέδια για το να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι το καλοκαίρι, αν καταφέρουμε να μαζέψουμε το απαραίτητο ποσό! Υπάρχουν τόσες όμορφες πόλεις και όμορφα μέρη σε όλη τη Γη να επισκεφτείς, και εγώ προσωπικά έχω τον τομέα ταξίδια στις προτεραιότητες μου! Προτιμώ δηλαδή να οργανώσω μια μικρή εκδρομή, παρά να αγοράσω ενα videogame πχ.

Το θέμα είναι οτι μετά το ταξίδι μου στο Λονδίνο, που πήγα με ένα πακέτο από ένα ταξιδιωτικό γραφείο, του οποίου οι τιμές ήταν τσιμπιμένες, θα ήθελα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε εισητήρια από το internet καθώς και δωμάτιο. Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι πως θα καταφέρουμε να πάμε από το αεροδρόμιο εώς το ξενοδοχείο μιας και δεν θα έχουμε κάποιον ξεναγό να μας παραλάβει... Επίσης πώς επιβεβαιώνουμε τα εσιτηρια που εχουμε κλέισει μέσω internet στο αεροδρόμιο?
Επειδή δεν το έχω ξανακανει έχω αρκετές απορίες όπως θα έχω και άγχος για το αγνωστο.
Όποιος έχει κάποια παραπάνω εμπειρία θα ήθελα να με βοηθήσει σε αυτό, και να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί μας! :)
Επίσης θα ήθελα να ακούσω και προτάσεις για προορισμό! Εγώ έχω φαγωθεί γιατί θέλω να πάω στην πανέμορφη Ρώμη, με τα σοκάκια της και τα πεντανόστιμα ζυμαρικά της, όμως η φιλενάδα μου λέει αν κοιτάξουμε και γαι άλλες πόλεις και να μην κατασταλάξουμε από τώρα εκεί. Επίσης έχουμε στο μυαλό μας και την Σικελία, που παρόλο που δεν είναι ο τοπ προορισμός πιστευω θα είναι πολύ ομορφα, ειδικά καλοκαιρινή περίοδο!



2 σχόλια:

margarita είπε...

καλησπερα και καλως βρεθηκαμε....τον νοεμβριο και εγω ειχα παει Λονδινο,δωρο γενεθλειων...το λατρεψα ..εισητιρια με easy jet κλεισμενα απο αυγουστο μονο 190 ευρω πηγαινε ελα 2 ατομα..στο αεροδρομιο εχει τρενο εξπρες περιπου 30 ευρω το ατομο..και δωματια βρισκεις απειρα και σε οτι τιμες θελεις...εχει λεωφορεια και το μετρο που ειναι σχετικα ευκολα να τα χρησιμοποιησεις..εγω εχω σταματησει τα οργανωμενα γιατι ειναι πραγματι τσιμπημενες οι τιμες..καλα ταξιδια..

imVaso είπε...

Σευχαριστώ παααρα πολυ Μαργαρίτα για τις πληροφορίες.Eιχα ακούσει για την easy jet κ αφού την χρησιμοποιησες παει να πει πως ειναι αξιόπιστη. Επίσης δεν το γνώριζα πως στο αεροδρόμιο εχει τρένο, αυτό ειναι πολύ βολικό! Thank u k Καλα κ πολλά ταξιδάκια κ σε σενα :*